Kje kupiti vse potrebno za barvanje doma?

0

Naš dom je vedno potreben kakšnega popravka ali lepotne spremembe, s katero na novo zaživi in pozitivno vpliva na nas. Ne glede na to, ali se lotimo beljenja sten, barvanja pohištva ali strehe, ali želimo zgolj zaščititi določene izpostavljene lesene in kovinske dele, potrebujemo pravo opremo.

Prvi naslov naj bo vedno trgovina z barvami, v kateri najdemo čisto vse, kar potrebujemo. V trgovini podjetja KIST d.o.o. so nam na voljo barve, premazi, različni pripomočki za barvanje, seveda pa tudi nasveti, s katerimi se izognemo neljubim napakam. Te se žal dogajajo, še posebej v primerih, ko menimo, da znamo vse.

Zidne barve

Se vam vaše stene zdijo nekoliko dolgočasne? Morda enostavno ne prenesete več pogleda na packe in odrgnine? Potem je skrajni čas za obisk specialne trgovine, kjer boste nakupili barve za svojo dušo. In ne le barve. Obenem se tam dobijo tudi zidne izravnalne mase za popravilo poškodb in neravnin, pa denimo premazi za prostore, kjer se nahaja več vlage.

Stenska barva TEKNOSPRO 7

Stenska barva TEKNOSPRO 7 (Barvajmo.si)

Vse bolj priljubljene postajajo tudi pralne barve, ki precej olajšajo urejanje doma. Tovrstne barve so še kako dobrodošle v ustanovah, kot so centri za zdravje, domovi starostnikov, vrtci, šole, bolnišnice in denimo prostori za predelavo hrane, kjer je potrebna dobra pralna in abrazijska odpornost.

Barve za les

Že od nekdaj radi rečemo, da je les lep. In res je, pa tudi naraven. Les v naš dom prinaša neko posebno toplino, z njim gradimo in iz njega izdelujemo pohištvo. A za les je potrebno tudi skrbeti, saj nas bo le tako lahko navduševal še vrsto let. Za ta del poskrbimo z ustreznimi barvami za les.

Transparentni premaz za les WOODEX CLASSIC

Transparentni premaz za les WOODEX CLASSIC (Barvajmo.si)

Ni vseeno, ali barvamo leseno pohištvo ali pa morda teraso oziroma leseno ograjo. Površin, ki potrebujejo nego in skrb, je v našem domu in okoli njega kar nekaj. Lesene talne obloge, okna, vrata, igrala in še bi lahko naštevali. Z barvami serije TEKNOS bo to enostavna naloga.

Pripomočki za barvanje

V trgovini z barvami nakupimo tudi ves potreben pribor, pri čemer ne gre izpustiti nobene malenkosti. Različni čopiči, valjčki, posodice in kompleti nam bodo v veliko pomoč pri delu doma. Navadno se različne kompenzacije slabo iztečejo, zato je treba imeti pri roki vedno pravo opremo.

Komplet za pleskanje Rollerset TEKNOS

Komplet za pleskanje Rollerset TEKNOS (Barvajmo.si)

Tam, kjer se barva, se navadno nahajajo tudi razredčila, ki jih lahko nanašamo klasično ali z brizganjem. Tudi na čistila ne gre pozabiti. Barvanje je največkrat kar “packasto” delo, ki za seboj poleg lepih sten in drugih površin pusti tudi nekaj dodatnega dela za čiščenje.

Deli s prijatelji

About Author

Na spletnem portalu Gost.si boste izvedeli veliko zanimivega o urejanju doma in vrta, o lepoti in zdravju, poslu in financah, odnosih in partnerstvu, prijetnem preživljanju prostega časa ... in še marsikaj drugega. Prepričani smo, da se boste na naš portal redno in z veseljem vračali.

Komentiranje prispevka ni mogoče.