4 nasveti, kje spoznati življenjskega sopotnika

0

Življenje je lepo, radi rečemo. In tudi, da je lepo, če ga živimo. A živeti življenje je za vsakogar nekaj drugega. Vsekakor je življenje samske osebe povsem drugačno od tiste, ki živi v ljubeči partnerski zvezi. Seveda so tudi ljudje, ki raje živijo sami in so tako srečni. S tem zagotovo ni nič narobe.

Kaj pa, če si samski in si bolj kot vse na svetu želiš ob sebi osebo, s katero bi delila vse dobro in slabo ter predvsem ljubezen? Včasih so bili zmenki nekaj povsem običajnega, potem ko sta se dva srečala v kavarni, diskoteki, morda na kakšnem dogodku. A časi so se močno spremenili.

1. Spletni zmenki

Če kaj, potem se je v zadnjih desetletjih močno spremenil način iskanja partnerja. V preteklosti je bilo potrebno temu delu življenja namenjati veliko časa, še več pa ga je minilo, preden smo spoznali nekoga, ki bi bil morda primeren kandidat za kaj več. Danes temu ni več tako, saj imamo na voljo spletne strani in aplikacije za samske.

Spletni zmenek

Dandanes lahko izbirate med mnogimi platformami za spletne zmenke.

Na ta način nadvse enostavno uredimo svoj profil s fotografijami, opisom in vsem tistim, kar imamo radi, enako pa seveda vidimo tudi pri drugih na portalu. Z nastavljenimi filtri se v nekaj minutah povežejo osebe, ki si po določenih parametrih ustrezajo, to pa pomeni veliko večje možnosti za zmenek in morda celo kaj več.

2. Družabni dogodki

Če ste samski in želite samski stan spremeniti, bo nadvse dobrodošlo, da se udeležujete družabnih dogodkov. Zabav, koncertov ali pa zgolj veseljačenja v izbrani družbi. Na ta način se povečajo možnosti, da bi spoznali novo in zanimivo osebo.

Seveda pa je takrat potrebnega tudi nekaj ukrepanja. Če je denimo na spletnih portalih za samske to nekoliko bolj odprto in se lahko kadarkoli vrnemo k nekomu v pogovor, pa je v živo to precej drugače. Družaben dogodek, zanimivo novo poznanstvo, smeh in zabava, konec dogodka. Potem pa obžalovanje, da si nista izmenjala vsaj kontaktnih podatkov. Torej, potrebna bo akcija.

3. Rekreacija in športne aktivnosti

Dobro vemo, kako zdrav za človeka je šport, a v primeru samskega stanu se prav lahko zgodi, da na rekreaciji spoznate nekoga, s katerim bi se lahko zapletla v kaj več. Seveda je v tem primeru dobro izbirati aktivnosti, pri katerih niste sami.

Spoznavanje partnerja med športno aktivnostjo

Skupinske športne aktivnosti so lahko kot nalašč za iskanje partnerja.

Sem bi lahko umestili vodene vadbe, tek v skupini in podobno. Pri tem pa morate tudi nekoliko paziti, da ne gre za vrsto aktivnosti, v katero so v veliki meri vpeti pripadniki vašega spola. Razen, kadar je takšna vaša želja.

4. Izleti za samske

Danes je na trgu že kar nekaj ponudbe, ki se tiče iskanja partnerja. Poleg omenjenih spletnih strani in aplikacij so vse pogostejši tudi izleti in potovanja za samske. Tam se nahajajo zgolj samske osebe, zato vas v primeru, da vam bo nekdo všeč, ne bo potrebno skrbeti, ali je v zvezi.

Na takšnih potovanjih in izletih so najbolj uspešni tisti bolj komunikativni. Ni namreč dovolj zgolj pogledovati proti nekomu in upati, da se bo v vas zaljubil. Potrebno bo aktivno spoznavanje, nekaj spregovorjenih stavkov, spoznati več oseb in po sreči naleteti na tisto pravo. In s tem ni prav nič narobe, saj so vsi tam iz istega razloga.

Deli s prijatelji

About Author

Na spletnem portalu Gost.si boste izvedeli veliko zanimivega o urejanju doma in vrta, o lepoti in zdravju, poslu in financah, odnosih in partnerstvu, prijetnem preživljanju prostega časa ... in še marsikaj drugega. Prepričani smo, da se boste na naš portal redno in z veseljem vračali.

Komentiranje prispevka ni mogoče.