Koristi pametne ure postajajo neprecenljive

0

Ura je danes postala že precej več kot zgolj kazalnik časa. Na voljo imamo kopico izjemno različnih pametnih ur, ki so se sposobne povezovati s pametnimi telefoni in računalniki, slediti našemu gibanju in navadam ter skrbeti za naše zdravje.

Da bi bile karseda uporabne, pa od njih seveda zahtevamo visoko vzdržljivost in ustrezne funkcije. Vzdržljivost je treba nadgraditi tudi s trpežnostjo, kajti aktivne osebe se pogosto znajdejo v zahtevnejših situacijah, na primer tudi v takšnih, ko jih ujame dež. Zato vsekakor potrebujemo vodotesne pametne ure.

Vedno z nami, tudi v dežju

Zadnje, kar si želite, je, da bi morali ves čas misliti na to, ali uro lahko nosite ali ne. In to ne glede na to, ali se ukvarjate s tekom in ura beleži vaše korake ter pot, preračunava porabo kalorij, ali pa zgolj doma pomivate posodo. Misel na moderno tehnologijo in vodo nekako ne gre skupaj.

Pametna ura Colmi P8 Plus GT

Pametna ura Colmi P8 Plus GT (GoSport.si)

A le do trenutka, ko se zaveste, da imate na roki vodotesno uro, ki ji vlaga na takšen način ne bo škodovala. Dež, škropljenje ali znoj ne bodo preprečili delovanja vašemu novemu pomočniku, ki bo namesto vas znal poskrbeti za fit telo, dobro počutje in okrepljeno zdravje.

Pametna ura ni le trener

Čeprav se o pametnih urah najpogosteje govori kot o osebnih trenerjih, ki beležijo napredek na športnem področju in nam svetujejo naslednje korake, pa je lahko pametna ura tudi lep modni dodatek. In le kaj je lahko bolj popolnega kot modni dodatek, ki se prilagaja naši garderobi?

Pametna ura Amazfit GTR 3

Pametna ura Amazfit GTR 3 (GoSport.si)

Že zamenjava ozadja bo dovolj, da uri dodamo športen videz, ali pa zvečer poskrbimo, da se intimno ujame z večerno obleko. Ob tem imamo pri določenih modelih na voljo tudi možnost menjave paščkov, ki s svojimi barvami in materiali dodajo pridih našega karakterja.

Pametne ure kot osebni zdravniki

Odvisno od modela ure lahko ta postane tudi naš osebni zdravnik, ki nam konstantno meri srčni utrip in krvni tlak, po potrebi pa nas opozori na morebitna odstopanja ter nas tako še pravi čas pošlje na preventivni pregled k pravemu zdravniku. Pametna ura pa poskrbi tudi za kvaliteten spanec. Morda ne neposredno, vsekakor pa nam z beleženjem spalnega ritma skozi celo noč in podano analizo zjutraj ponudi vpogled v nočno dogajanje.

Pametna ura Mobvoi TicWatch C2+ Onyx

Pametna ura Mobvoi TicWatch C2+ Onyx (GoSport.si)

Tudi merjenje ravni stresa je še kako priročno. Kaj hitro bomo videli, da smo morda preko tiste še sprejemljive rdeče črte in se zavestno umirili. Ste se v zadnjem času seznanili s pomembnostjo podatka, koliko kisika imate v krvi? Določeni modeli pametnih ur znajo izmeriti tudi to.

Deli s prijatelji

About Author

Na spletnem portalu Gost.si boste izvedeli veliko zanimivega o urejanju doma in vrta, o lepoti in zdravju, poslu in financah, odnosih in partnerstvu, prijetnem preživljanju prostega časa ... in še marsikaj drugega. Prepričani smo, da se boste na naš portal redno in z veseljem vračali.

Komentiranje prispevka ni mogoče.