Ste že slišali za večbarvne štampiljke?

0

Ste mislili, da je čas štampiljk že minil? Nikakor ne, saj jih še vedno s pridom uporabljajo praktično vsa podjetja, samozaposleni, uporabljajo pa se tudi doma. Poznamo tako veliko različnih vrst štampiljk, da jih niti ne bi vseh naštevali. Velike, manjše, žepne, takšne, ki so skrite v kemičnem svinčniku, in druge.

Če omenimo samo nepogrešljive datumske, pa morda takšne, ki za nas na koncu dokumenta odtisnejo vedno popoln podpis, in pa denimo tiste, s katerimi v pisarnah in drugje zaposleni potrjujejo ali zavračajo dokumente. Tokrat pa bomo omenili še prav posebne večbarvne color štampiljke.

Zakaj večbarvne štampiljke?

Iz več razlogov. Zato, ker so nekaj posebnega, in zato, ker z njihovo pomočjo enostavno izstopamo med konkurenco. Takšne štampiljke so na voljo v podjetju S-GRAF d.o.o., kjer vam pri naročilu preko spleta tudi svetujejo. Naročilo je sicer zelo enostavno in poteka s pomočjo spletnega orodja na njihovi spletni strani. Barvna štampiljka pa ni zgolj enobarvna, pač pa je lahko tudi večbarvna.

Večbarvna avtomatska štampiljka Trodat 4913

Večbarvna avtomatska štampiljka Trodat 4913 — S-GRAF d.o.o.

Omenjene štampiljke se odlično znajdejo pri odtiskovanju na različne embalaže, kataloge, letake in ostale promocijske materiale. S takšnim odtisom vas v množici drugih ponudnikov vsekakor ne bodo spregledali, zato lahko z njimi zablestite tudi na sejmih in drugih predstavitvah ali pa pritegnete pogled stoječim v vrsti pred bančnim ali poštnim okencem.

Kako deluje večbarvna štampiljka?

Barvna štampiljka je že sama po sebi izjemno zanimiva in kar nekoliko težko je morda razumeti, kako deluje. Večina nas je namreč vajena tistih enostavnih z enobarvnim odtisom. Tam je v štampiljki vdelana blazinica z barvo in zadeva je popolnoma jasna.

Večbarvne avtomatske štampiljke Trodat

Večbarvne avtomatske štampiljke Trodat — S-GRAF d.o.o.

Kako pa deluje večbarvna različica? V tej štampiljki je nameščena blazinica z barvo in odtisno gumico. Ta je izdelana iz prave vulkanizirane gume, ki nam zagotavlja precej dolgo uporabo. Odtis te štampiljke je izjemno oster oziroma natančen, na voljo pa je precej širok izbor barvnih kombinacij in ohišij.

Primeri uporabe

Barvno štampiljko lahko uporabite na različne načine in v različne namene. Lahko si denimo omislite pisan odtis ali pa logotip in ostalo vsebino, ki bo skladna z grafično podobo vašega podjetja. Ta je navadno izjemnega pomena pri prepoznavnosti.

Trodat večbarvne avtomatske štampiljke

Večbarvne avtomatske štampiljke Trodat — S-GRAF d.o.o.

Že na daleč bodo ljudje prepoznali vaše podjetje in dobili občutek, da zares veste, kako se tem rečem streže. Na voljo za izbiro je kar petnajst standardnih barv, pri čemer pa si lahko omislite tudi nekaj posebnih. Pa kar brez skrbi glede roka uporabe. Kartuše z barvo je izjemno enostavno zamenjati kadarkoli.

Dovolite si nekaj kreativnosti

Kot smo že omenili, je ključnega pomena, da v teh dneh izstopamo pred konkurenco. Dobro vemo, kako zelo pomembni so različni marketinški prijemi in pojavljanje povsod, kjer bi se utegnile nahajati potencialne stranke. Prav zato je potrebno biti pri tem inovativen.

Barvni odtenki večbarvne štampiljke Trodat

Barvni odtenki večbarvne štampiljke Trodat — S-GRAF d.o.o.

Svoje dobre ideje pretvorite v končen produkt, ki ga lahko zelo enostavno začinite še z barvnim odtisom, ki bo vsem prisotnim povedal, za katero in kakšno podjetje gre. Ljudje imamo radi zanimivosti in hitro opazimo kaj novega in inovativnega. Z barvnimi štampiljkami boste ta občutek z lahkoto dosegli, prav tako pa bo takšna štampiljka za vas tudi sila uporabna.

Deli s prijatelji

About Author

Na spletnem portalu Gost.si boste izvedeli veliko zanimivega o urejanju doma in vrta, o lepoti in zdravju, poslu in financah, odnosih in partnerstvu, prijetnem preživljanju prostega časa ... in še marsikaj drugega. Prepričani smo, da se boste na naš portal redno in z veseljem vračali.

Komentiranje prispevka ni mogoče.